Fermentált papaya

                                    A papaya fogyasztásának 10 előnye

 1. Magas rosttartalma miatt általánosan jó hatással van az emésztőrendszerre, gyomorra,
belekre.
2. A benne lévő papain enzim, egy fehérje bontó enzim, is segíti az emésztést. Úgy
működik, mint a gyomornedvek.

3. Mint természetes savlekötő savtúltengés, vagy reflux esetén különösen ajánlott.
 4. Erőteljes gyulladáscsökkentő hatással bír.
 5. Antioxidánsban gazdag, ezért felveszi a harcot az egészségét károsító
szabadgyökökkel. Így pl. az öregedés „megelőzéséhez” is hozzájárul, és egyes betegségek
kialakulása ellen is dolgozik.
 6. Az egyik legjobb C-vitamin forrás, éppen ezért hatalmas löketet jelent az
immunrendszernek, ha rendszeresen fogyasztjuk.
 7. A-vitamin, flavonoid, lutein tartalma miatt felel a szem egészségéért is.
 8. A- és E-vitamin tartalma miatt jót tesz a bőrnek, puhítja a hajat, és természetes fényt ad
neki. Akár pakolást is készíthetünk belőle.
 9. Antioxidánsai miatt védi a szívet, és megnöveli a jó koleszterin mennyiségét.
10. Segíthet a fogyásban, mivel kiváló, egészséges, alacsony kalóriatartalmú nasi.

 

A cikk folytatása itt......

 

                        Személyesen is megtapasztaltam a jótékony hatását.

                                                Jó egészséget kívánok!