Lifepak+

 

Az egy életen át megőrzött egészség a helyes táplálkozással kezdődik. Fokozatosan tornyosul tudományos bizonyítékok mennyisége, mely a speciális tápanyagok jótékony hatásait szemlélteti. Az egészséges étrend a makrotápanyagok (zsiradékok, fehérjék és szénhidrátok) egyensúlyát kívánja, mely kalória formájában az emberi anyagcseréhez szükséges energiaszükségletet és mikrotápanyagot biztosítja.

A LifePak+ a szervezet kilenc fontos funkcióját célozván a szükséges vitaminok és ásványi anyagok jelentős mennyiségét nyújtja.
A jód hozzájárul a természetes pajzsmirigyhormon terméléséhez.
A cink és a jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához
A C-vitamin, E-vitamin, szelén, réz és cink hozzájárul a sejtek oxidatív sztresszel szembeni védelméhez
Az A-vitamin, B2-vitamin és a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához
A B3-, B5-, B6-, B12- és C-vitamin, valamint a biotin és magnézium részt vesz a normális energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
A szelén, cink, réz, A-, B6-, B12-, C- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
A B1-vitamin hozzájárul a szív normál működéséhez
A magnézium, cink, mangán és kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
A cink, jód, biotin, A-, B-, B3-vitamin hozzájárul a normál bőr fenntartásához

A LifePak+, a LifePak®-hez hasonlóan Bőr Karotinoid Érték (SCS) tanúsítványú termék.

Terméktapasztalatok

"Én szedem a Lifepaket. Rengeteg energiám van tőle. Még este 23h-kor pörgök. Az antioxidáns szintem folyamatosan emelkedik tőle. A hajam és a körmöm egészséges. Egy igazi energia bomba. Én nagyon jól érzem magam tőle. Mindnekinek csak ajánlani tudom."

 

"Most viszont már nagyon másképpen érzem magam,szinte sosincs olyan reggelem,hogy hú de aludnék még egy kicsit..Vert belém egy kis életet!!
Férjem építkezésben dolgozik,ő is szedi velem együtt,és Neki is nagyon sokat használt,mert az Ő melója aztán tényleg fárasztó..
Mostanában,ha hazajön,nem akar azonnal aludni menni,van energiája másra is! :D" /Forrás: NLC/ 

Allergia, immunrendszer

"Édesapám, a Life pakot, és az optimum Omegát szedi kb,5 hónapja, ez idő alatt értéke 16 ezerről 38 ezerre emelkedett, a napi 3X1 vérnyomáscsökkentő helyett, napi 1/4-edet vesz be szerintem csak a tudat kedvéért, és normális értékre állt be a vérnyomása, 80 éves tökéletes szellemi frissességgel és remek fizikai állapottal.
Anyósom 84 éves, minden gyógyszert amit ebben a korban csak szokásból is felírnak az orvosok elhagyott, izületi fájdalmai megszüntek, korának megfelelő jó egészségi állapotnak örvend, 10 ezres értéke 28-ra emelkedett, mivel folyamatosan szedi a termékeket, ez bizonyára tovább emelkedik.
11 éves unokám, aki szemüveges,a g3-at szedi folyamatosan, 1/2 dioptriával gyengébb szemüveget visel.
Fiam allergiája a Life pak és a tegreen együttes szedésével hónapok óta nem jelentkezik.
Egy 84 éves bácsi 10-11-es vércukorszintje a Life Pak szedésének köszönhetően nem emelkedik már két hónapja 6,7 fölé, vérnyomása normalizálódott, és az arcán megjelenő nedvező kiütések is elmúltak, ezeket az orvosok bőrrák kezdeti állapotának diagnosztizálták.
17 éves kislány 10 ezres értékkel, két hetet járt iskolába 3-at nem mert állandóan beteg volt. 3 hónap után 43 ezres értéket mértem neki , folyamatosan jár iskolába állóképessége, munkabírása lényegesen javult. Amikor értékét meglátta örömében sírva borult a nyakamba.
Egyenlőre ennyi. a többi termékfogyasztónk is hasonló eredményekről számol be.
"

Cukorbetegség

Én az édesapámat köszönhetem a LifePak-nak.
 2-es típusú cukorbeteg VOLT!!!! Tavaly tavasszal (76 évesen) akarták inzulinra állítani, mert a szintje elérte a 13-at. Rengeteg gyógyszert szedett, egyre több panasza volt. Tényleg hálni járt belé a lélek. Még nyáron is takarókba burkolózva ücsörgött a teraszon. Ekkor találkoztam a NU SKIN-nel. Éjszakákat töltöttem azzal, hogy a termékeknek, de leginkább a cégnek utána menjek, ellenőrizni próbáltam. 
A cég lenyűgözött, és úgy döntöttem, meg kell próbálni, egy ilyen stabil cég csak jó termékeket engedhet magának. A papám tavaly március óta kapott LifePak-ot, Tegreent és Optumum Omegát. Tavaly novemberben már 5 körül volt a cukra!!! Elköszönt a Cukorbetegek Klubjából.
Nyáron elzavarta a kertészemet, mert Ő is tud füvet nyírni! Most gyújtóst vág a kertben. 77 évesen most kapott 2 évre jogosítványt! A leletei jók. Csökkent a kézremegése, jó étvággyal eszik, normális a vérnyomása, korához képest teljes életet él. Gyógyszerei nagy részét elhagyta.
Én tényleg éveket adtam az apukám életének, és életet adtam az apukám éveinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Édesapám, a Life pakot, és az optimum Omegát szedi kb,5 hónapja, ez idő alatt értéke 16 ezerről 38 ezerre emelkedett, a napi 3X1 vérnyomáscsökkentő helyett, napi 1/4-edet vesz be szerintem csak a tudat kedvéért, és normális értékre állt be a vérnyomása, 80 éves tökéletes szellemi frissességgel és remek fizikai állapottal."


"Anyósom 84 éves, minden gyógyszert amit ebben a korban csak szokásból is felírnak az orvosok elhagyott, izületi fájdalmai megszüntek, korának megfelelő jó egészségi állapotnak örvend, 10 ezres értéke 28-ra emelkedett, mivel folyamatosan szedi a termékeket, ez bizonyára tovább emelkedik."

Tapasztalatok, kérdések

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
  • #1

    László (Donnerstag, 05 September 2013 14:32)

    Én csak fél adagot szedek 50ezer körül van így is a bksz-em! A parlafű allergiám (30 éve jelentkezett először) megszünt, gyakorlatilag tünetmentes vagyok. Labor értékeim normálisak. 61 éves múltam.

  • #2

    Biokultúra (Montag, 09 Februar 2015 21:44)

    Az én allergiám is már a múlté, köszönhető a Lifepaknak. :) No meg a 60.000-es szkenner értékem is magáért beszél.