g3 juice

Elismert gâc, avagy kínai keserűuborka "szupergyümölcsön" alapuló g3 egy tápanyagokban gazdag ital. Ez a szupergyümölcs Dél-Ázsiából származik, és jótékony tápanyagairól tudományos vizsgálatok igazolják, hogy segít a sejtek támogatásában. A gyümölcsben található fitotápanyagok között található a karotinoidok egy rendkívül jól hasznosítható csoportja, az ún. "lipokarotinoidok", amelyek erőteljes antioxidáns védelmet biztosítanak, miközben hozzájárulnak az egészséges immunfunkcióhoz. A g3 formulát három további szupergyümölccsel gazdagították: ördögcérnával (lycium barbarum), homoktövissel (Hyppophae) és cili gyümölccsel, melyek együttesen kiemelkedően jótékony hatással bírnak. A g3 friss íze egyszerre édes és enyhén savanykás, így a család minden tagja örömmel fogyasztja majd.

 

Olyan "szupergyümölcsökkel", mint a gâc, a cili, az ördögcérna és a homoktövis, a g3 olyan hatékony tápanyagokkal látja el a szervezetet, mint a gâc-ban található a karotinoidok egy rendkívül jól hasznosítható csoportja, az ún. lipokarotinoidok, valamint az ördögcérnában fellelhető poliszacharid fehérje vegyület, amelyek:

Az érrendszeri és sejtszintű szabad gyökök által okozott károsodások ellen felvértezik az antioxidáns védelmi rendszert. Hatékony antioxidáns támogatást biztosítanak. Elősegítik a sejtmegújulást.DNS védelemmel lassítják az öregedés általános folyamatát. Támogatják az egészséges immunfunkciót.

SCS tanúsítványú - javítja a Pharmanex® Biofotonikus Szkenner mérte SCS mértéket 

Tapasztalatok, kérdések

Kommentar schreiben

Kommentare: 0